Αναψυκτικό από καρπούζι
Υλικά (για 4 άτομα):
- 500 γρ. σάρκα από καρπούζι
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 200 γρ. τριμμένο πάγο
- Παγάκια
- 300 ml Tonic Water
Κόβετε σε κύβους το καρπούζι και αφαιρείτε τα κουκούτσια. Δουλεύετε τους κύβους καρπουζιού στο μίξερ μαζί με τον χυμό λεμονιού και 200 γρ. τριμμένο πάγο (ή παγάκια) ώσπου να λιώσει ο πάγος. Τοποθετείτε στο ψυγείο για μερικές ώρες. Την ώρα του σερβιρίσματος, ρίχνετε μερικά παγάκια στα ποτήρια, γεμίζετε κάθε ποτήρι κατά τα 2/3 με χυμό καρπουζιού και συμπληρώνετε με Tonic Water.
Tip
Για μία εναλλακτική εκδοχή με αλκοόλ, προσθέτετε λίγο τζιν.