Υλικά (για 6 άτομα):
4 φλιτζάνια παγωμένο τσάι ροδάκινου
2/3 φλιτζανιού λευκή ψιλή ζάχαρη
825 γρ. κονσέρβα ροδάκινου, στραγγισμένο και χονδροκομμένο
Αναμειγνύετε σε μέτρια κατσαρόλα, σε σιγανή φωτιά, το τσάι με τη ζάχαρη. Μαγειρεύετε και ανακατεύετε ώσπου να λιώσει η ζάχαρη. Ρίχνετε το μείγμα σε τετράγωνη φόρμα κέικ 23 εκ. Αφήνετε να κρυώσει και το βάζετε στην κατάψυξη για 6 ώρες ή ώσπου να πήξει καλά. Βάζετε τα κομμένα ροδάκινα σε μπολ σερβιρίσματος. Ανακατεύετε τη γρανίτα με πιρούνι, να σπάσει σε νιφάδες. Τη βάζετε πάνω στα ροδάκινα και σερβίρετε αμέσως.